Activiteiten

Het park is uitstekend gelegen als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Een uitstapje naar de waddeneilanden behoort zeker tot de mogelijkheden het is ± 15 min. tot de boot maar Schiermonnikoog en ± 20 min. tot de boot naar Ameland. En ook een stedentrip (Groningen ligt op ± 25 min. afstand en Leeuwarden op ± 30 min.) is bij wat slechter weer een heel goed alternatief. Er zijn kano’s beschikbaar voor de gasten en er kan direct voor de villa in eigen water gevist worden (klein vis). 

Hieronder vind u een opsomming van de activiteiten op het park en in de omgeving.

Wandelen

De bossen van het Lauwersmeer bieden uitstekend de mogelijkheid om een wandeling te maken. Naast het wandelen in het bos kunt u ook wandelingen maken langs de wateren van het Lauwersmeer. 

Fietsen

Wilt u nog meer zien van het Lauwersmeer en de omgeving? Huur dan een fiets en verken de omgeving. Naast het fietsen door de natuur is het ook mogelijk om op de fiets naar plaatsen zoals Dokkum of Kollum te gaan.

Vissen

Op het park en in de omgeving heb je veel water. Vissen is daar mogelijk. Kinderen kunnen gratis bij de receptie een hengel en schepnet vekrijgen om te kunnen vissen. In het Lauwersmeer kunt u vissen vangen van kleine witvis tot snoek en snoekbaars.

Kano varen

Het villapark beschikt ook over een 2 tal kano's waarmee u het Lauwersmeer te water kunt verkennen. De kano's zijn gratis te gebruiken voor gasten met een verblijf op het park.

Plaatsen in de omgeving

Naast activiteiten in en rondom het park, zijn er ook allerlei leuke uitstapjes te plannen in de omgeving. Zo kunt u naar Schiermonnikoog of Ameland gaan, of met de auto/fiets naar Dokkum of Kollum gaan. Ook liggen de plaatsen Leeuwarden en Groningen op een 20 á 25 minuten rijden.

Dokkum

Leeuwarden

Ameland

Groningen

Schiermonnikoog

Beoordelingen op Booking.com