De omgeving

Rondom het park zijn vele wandel- en fietsroutes gelegen. De uitgestrektheid van het gebied garandeerd rust en intense beleving van de natuur. In de bossen kunt u velerlei dieren aantreffen, zoals reeën, vossen, uilen e.d.Aaneengesloten wandelt u zo de wetlands in, uitgestrekte rietvelden die leefgebied zijn van de rietgans, baardmannetjes en een keur aan andere watervogels.Ook voor plantenliefhebbers is hier genoeg te zien, o.a. de bedreigde rietorchis. Tevens is er een groot gebied waar u tussen de Schotse Hooglanders en Koningspaarden kunt wandelen.Op het park kunt u, afhankelijk van het seizoen, vele vogels bewonderen. O.a. de witte reiger, roerdomp, de nijlgans en een keur aan mezen en vinken.

Daarnaast is het ook mogelijk om nog naar verschillende plaatsen in de omgeving te gaan. Hieronder vind u de mogelijkheden van wat er allemaal te doen is om de omgeving. Wilt u activiteiten verrichten in en rondom het park, bekijk dan de activiteiten pagina.

Wandelen in de omgeving

Voor de echte natuurliefhebbers zijn er ook voldoende wandelpaden in de omgeving. Hieronder vind je een van de favoriete wandelpaden van onze gasten. De route brengt je door de bossen en langs de wateren van het Lauwersmeer.

Beoordelingen op Booking.com